Zv.ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Etjen Xhafaj ka komentuar kandidaturat e inxhinieres Luljeta Bozos dhe shefes së Infektivit, Najada Çomo, në zgjedhjet e 25 prillit.

I ftuar këtë të hënë në studion e “Quo Vadis”, Xhafaj theksoi se jo vetëm Partia Socialiste, port ë gjitëh shqiptarët duhet të krenohen që përfaqësohen nga Bozo dhe Çomo.

“PS është një parti që është e aftë të rigjejë veten e saj, të ndryshojë brenda vetes dhe të afrojë frasionet e ndryshme. Sa i përkert zonjave Bozo dhe Çomo, ato kanë qenë në vijë të parë të këtij realiteti, tërmeti dhe pandemia, që nuk është e lehtë për t’u përballuar janë këto. Është në të mirë të PS dhe gjithë shqiptarëve që të përfqësohemi nga këto dy zonja. Qasja e kryeministrit ka qenë shumë e shtjelluar saktë. Ne kemi zgjedhur që ata që janë kryesuesit e qarqeve të kandidojnë aty ku është atrgeti, objetivi eletrorla për çdo qark.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *