Subscribe

Ne kohen kur temperaturat sa vijnë e rriten, shtohet dhe rreziku i zjarreve ne vend. Ngjarje te cilat vitet e fundit nuk kane qene te pakta. Por Ministria e Mbrojtjes dhe Emergjencat Civile kane marre masat për t’i bere balle këtyre situatave, edhe pse siç pohon Ministrja Olta Xhaçka, autoritetet vendore nuk kane përmbushur te gjitha detyrimet e parashikuara ne ligj.

 

Duke u ndalur tek Samiti i NATO-s dhe tek 2% i buxhetit, Ministrja Xhaçka shprehet e bindur qe ky nivel do te arrihet.

 

Ministrja e Mbrojtjes përshëndet edhe ftesën e marre nga Maqedonia per t’u anëtarësuar ne Aleance, si nje mundësi qe i jepet te gjithë vendeve te rajonit per te vijuar ne rrugën euroatlantike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *