Wanda Nara ka nisur përgatitjet për verën. Ajo postoi në “Instagram” momente në qendrën e bukurisë, ku duket duke tonifikuar muskujt dhe të pasmet e saj.

 

Bashkëshortja e Mauro Icardit kërkon të arrijë një trup perfekt dhe që të gjithë ta lavdërojnë në sezonin e plazhit.

 

Wanda Nara nuk fsheh asgjë nga ndjekësit e saj, ajo tregon edhe sekretet e saj të bukurisë.

 

Ajo tregoi edhe rezultatet nga seanca, ndërsa komentet për format e saj bombastike ishin të shumta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *