Seanca gjyqësore në Gjykatën e Apelit për ankimimin e deputetit Enkelejd Alibeaj për statutin dhe vendimet e Kuvendit Kombëtar të Partisë Demokratike më 17 korrik është shtyrë.

 

 

Shtyrja e seancës ndodhi pasi përfaqësuesi ligjor, kishte depozituar kërkesën për shtyrje seance. Seanca e ardhshme gjyqësore është caktuar në datën 10.11.2022, ora 09:30.

 

 

“Ne vijim te komunikimeve mbi veprimtarine e Gjykates se Apelit Tirane, ju informojme se seanca e sotme gjyqesore qe ishte planifikuar te zhvillohej, kerkesa e Partise Demokratike, nuk u zhvillua, per shkak se perfaqesuesi ligjor, ka depozituar kerkese per shtyrje seance. Seanca e ardhshme gjyqesore eshte caktuar ne date 10.11.2022, ora 09:30. Ju faleminderit!”, sipas njoftimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *