Presidenti serb Aleksandër Vuçiç ka publikuar në rrjete sociale një foto nga darka e organizuar, së bashku me Ramën dhe Zaev.

 

Zaev shkruan se po vijojnë bisedime me rëndësi mes tyre, në mënyrë që të rritet bashkëpunimi mes vendeve.

 

“Ne e konsiderojmë OpenBalkan një iniciativë të jashtëzakonshme, e cila u bë për shkak të njerëzve që jetojnë në çdo qytet, në çdo fshat. Bisedime të rëndësishme se si të vazhdojmë të përparojmë, të lidhemi, të bashkëpunojmë më shpejt dhe më fort”, shkruan Vuçiç në instagram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *