Subscribe

Kosova i refuzon Presidentit serb Vucic hyrjen në këtë vend për një vizitë.

Ministria e Jashtme e Kosovës konfirmoi lajmin

Përvec Vucic iu refuzua leja për të vizituar Kosovën edhe kreut të ashtuquajturës “Zyra për Kosovën”, Petar Petkovic, ministri i Punëve të Brendshme, Aleksander Vulin, si dhe Marko Gjuric.

Sipas zyrës së Ministrisë së Jashtme të Kosovës, kërkesa në këtë moment e Vucic dhe të tjerë për ë viztuar Kosovës është ofendim dhe provokim, pasi vjen në një moment kur popullit të Kosovës I është rihapur një plage e madhe e së kaluarës. Kjo pasi EULEX-i konfirmoi të premten se ishte zbuluar në Kizhevak një varresë masivë falë fotove nga ajri.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *