Subscribe

Arsen Muskurti, pasi vrau vëllanë dhe kunatën, disa metra larg vendit të ngjarjes la pistoletën që kreu krimin, në brendësi të një kasaforte në dyqanin që ishte në pronësi të tij.

 

Më vonë policia arriti të gjente armën e krimit ndërsa fillimisht ai deklaroi se e kishte hedhur në një kosh mbeturinash.

 

Me gjakftohtësi, ai e ka pranuar krimin dhe nuk ka shfaqur aspak shenja pendese.

 

Arsen Muskurti mësohet të ketë thënë se viktimat e meritonin të vriteshin, ndërsa denimi për të mendohet të jetë me burgim të përjetshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.