Apeli i Tiranës ka lënë në fuqi vendimin e shkallës së parë, e cila dënoi me burgim të përjetshëm Dashamir Xhepen, qe vrau për motive xhelozie kunatën e tij.

 

Xhepa kishte kërkuar në apel pafajësinë, por togat e zeza rrezuan kërkesën e tij duke lënë në fuqi vendimin e parë.

 

Dashamir Xhepën, më 14 shkurt të 2019 vrau kunatën e tij, Lirie Xhepa dhe më pas trupin e pajetë e hodhi në ferra.

 

Mes tyre kishte edhe perplasje te vazhdueshme për pronat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *