Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier përfundon hetimet dhe dërgon për gjykim të pandehurin Elton Metaj, i akuzuar për vrasjen e ish-bashkëshortes së tij, Sabrina Benga.

 

Në 10 tetor të vitit 2021, Metaj shkoi tek shtëpia e ish-vjehrrit dhe qëlloi me armë zjarri 23-vjeçaren, ndërsa mbajti peng familjen e saj për 5 orë me radhë me kallashnikov në dorë.

 

Prej një viti, Sabrina jetonte në shtëpinë e prindërve të saj, pas ndarjes nga bashkëshorti si pasojë e  mosmarrëveshjeve dhe dhunës që ai ushtronte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *