Vijojnë të mbeten mister shkaqet që çuan 26 vjeçarin Qemal Sela të vriste një ditë më parë dy prindërit e tij në qytetin e Peshkopisë.

 

Edhe pse kanë kaluar disa ore nga ngjarja e rëndë që tronditi qytetin veri-lindor, i riu i cili sapo ishte deportuar nga Anglia, nuk ka thënë asgjë në polici.

 

Kjo e fundit bën të ditur se Sela është në fazë të rëndë depresive dhe nuk ka dhënë asnjë motiv të krimit.

 

Burime nga policia e Dibrës thanë se 26 vjeçari sapo të flasë do të transportohet menjëherë në spitalet e psikiatrisë së vendit, pasi gjendja e tij është kritike gati në kushtet e skizofrenise.

 

Vëllai i autorit i cili është marrë në pyetje nuk ka dhënë asnjë version të ngjarjes pasi në atë moment ka deklaruar se ka qenë në qendër të qytetit.

 

Motra e tij 14 vjeçare po trajtohet me psikolog pas tronditjes së pësuar pasi ka parë gjithë skenën.

 

Policia e Dibrës nuk ka arritur të marrë asnjë dëshmi të vlefshme nga personat që kanë qenë në atë moment në hotel, pasi kanë deklaruar se kanë dëgjuar vetëm të shtënat e automatikut.

 

Një ditë më parë Qemal Sela zbrazi plumbat mbi babain dhe nënën e tij Flamur e Zeqimete Sela, duke i lënë të vdekur në vend.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *