Dy shqiptare dhe një kosovar u përfshinë ne nje konflikt me thika, ne nje kamp azilkërkuesish ne Gjermani dhe një prej tyre humbi jetën. Ngjarja ndodhi natën e se dielës ne Bon-Bad Godsberg, ku mbeti i vdekur nje 32 vjeçar nga Tropoja. Ai nuk mundi t’u shpëtoje plagëve marra,  pavarësisht mbërritjes se ndihmës se shpejte. Policia ka arrestuar dy persona, nje kosovar dhe nje shqiptar përkatësisht 26 dhe 30 vjeç, ndërsa motivet e kësaj ngjarjeje janë te paqarta. Konflikti ndodhi ne nje kamp, ku strehohen 240 azilkërkues, kryesisht nga Shqipëria e Kosova, ne pritje te riatdhesimit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *