Në Greqi vazhdojnë hetimet për të identifikuar autorët e grabitjes, që përfundoi me vrasjen e një 20-vjeçareje. Referuar “CNN” grek, autoritetet policore po kërkojnë në mafien shqiptare dhe gjeorgjiane për autorët.

 

Natyra e egër e grabitjes, e cila çoi në vrasjen e një nëne të re para burrit dhe foshnjës së saj, u referohet autorëve të huaj, siç vlerësohet që në momentin e parë nga oficerët e policisë të përfshirë në hetime.

 

Raporti mjekoligjor konfirmon zemërimin e grabitësve me nënën e re, që bëri rezistencë.

 

Vrasësi i mbylli gojën me lecka dhe më pas e mbyti me pëllëmbët e duarve.

 

Vihet re se fillimisht u mbështet mundësia e mbytjes me jastëk, një skenar që tani është përjashtuar.

 

Përveç kësaj, ka shenja të zbehta të rezistencës në fytyrën e vajzës. Autoritetet po kalojnë në “mikroskop” gabimet e autorëve.

 

“Ata bënë gabime. Ata qëndruan në shtëpi për një kohë të gjatë. Ata luftuan me viktimën e tyre, ata nuk llogaritën të dhënat që lanë pas, në tërbim për të gjetur paratë”, u shpreh një zyrtar që ka dijeni për hetimet, për “CNN” grek.

 

Shpresat për zbulimin e autorëve janë varur te teknologjia dhe kërkimi i detajuar. Shenjat e gishtërinjve dhe AND-së po skanohen dhe pritet të zbulojnë detaje të reja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *