Shtyhet sërish séance në ngarkim të Redjan Rrajës, I cili është I akuzuar për atentatin ndaj Prokurorit Arjan Ndoja ku gjeti vdekjen shoferi i tij Andi Maloku ndërsa u plagos vetë prokurori dhe një person tjetër që ndodhej në makinë, Aleksander Laho.

I akuzuari ka ndërruar avokat, dhe mbrojtja ka kërkuar kohë që të përgatitet për të parë dosjen më me imtësi.

Në këtë mënyrë séance e radhës u la për datën 15 qershor.

Redjan Rraja, bashkë edhe me Arjol Halilajt, akuzohen për atentatin e 1 nëntorit 2019,  në autostradën Durrës-Tiranë, afër mbikalimit të Shkozetit.

Të dy të akuzuarit në asnjë moment nuk e kanë pranuar vrasjen, pavarësisht se akuza pretendon se ka prova të forta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *