Janë përcjellë për në banesën e fundit këtë të mërkurë, Dritan (Alban) Muskurti dhe bashkëshortja e tij Nora Muskurti.

 

Çifti Muskurti u qëlluan për vdekje nga vëllai i 44 vjeçarit, Hamza (Arsen) Muskurti, brenda biznesit të tyre në afërsi të Myslym Shyrit në Tiranë.

 

Tragjedia erdhi si pasojë e një konlikti brenda familjes që kishte nisur prej kohësh midis dy vëllezërve për shkak të mosmarrëveshjeve për bizneset e tyre.

 

Kjo e fundit nuk ka qenë e pranishme në ceremoninë e varrimit të Dritanit dhe bashkëshortes së tij.

 

Nuk dihet nëse ajo ka qenë e frikësuar nga një tjetër konflikt i mundshëm apo ka mbështetur djalin vrasës ne konfliktin mes tyre per ceshtje pronash dhe biznesesh.

 

.

Në ceremoni kanë qenë të pranishëm miq, kolegë të tyre, por edhe familjaret e Nora Muskurtit.

 

Nora dhe Dritan (Alban) Muskurti ishin prindër të tre fëmijëve të mitur.

3 thoughts on “Vrasja e dyfishtë nga vëllai/ Nëna nuk shkon në ditën e varrimit të Dritan Muskurtit dhe bashkëshortes, të pranishëm vetëm…

  1. Vrasesi Dhe viktima fajtore vellau Nuk vritet Gjykata duhet Shume kujdes ne te Ardhmen ne qeshte pronesie Vellezerit grate e tyre horror film nxitese vrasesi bastard Nuk vritet vellau

  2. More idiote gazetare e media.. Po ata tre që u vranë në fushkruje apo ata te dy që u vranë në Laç a ishin besimtarë të ndonjë besimi?

    PO VIS MARTINAJ, A SHKONTE NE KISHE VALLE?

    Po pse mor pis gazetar e ngjit fenë me një krim nga një vrases ordiner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *