Shqiptari i vrarë në Belgjike pak ditë më parë kishte konflikte edhe me vjehrrin e tij.

 

Shtetasi Ilir.S., 28 vjec u gjet I vrarë pranë një motorri në pronësi të tij.

 

Ai ishte babi i një djali të vogël nga martesa me një shtetase belge.

 

Duke qënë se viktima kishte pasur mosmarrëveshje me vjehrrin e tij, policia e ka shoqëruar shtetasin Stephane V., 55 vjeç në komisariat.

 

Mediat belge thonë se ai është i dyshuari kryesor, ndonëse vete personi në fjalë i ka mohuar këto akuza.

 

Ilir, S., është qëlluar me 6 plumba dhe në këtë rast sipas kërkeses edhe të avokatit të vjehrrit të viktimes, analiza e barutit mund të jetë vendimtare për të dhënë indicia në lidhje me përfshirjen ose jo të Stephane V., në këtë histori kriminale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *