Parlamenti ka miratuar përbërjen e Komisionit te Reformës Zgjedhore duke i hapur rruge kështu fillimit te tij nga puna. Siç është rene me herët dakord, komisioni do te kete dy bashkëkryetarë, socialistin Bashkim Fino dhe demokratin Oerd Bylykbashi, ndërkohe qe anëtare jane zonja Hysi, Ulsi Manja, Petrit Vasili e Shpetim Idrizi si përfaqësues te shumicës, nga ana e opozitës anëtare janë Arben Ristani, Eduard Halimi, Gent Strazimiri dhe Fatmir Mediu. Gjithashtu Parlamenti ka miratuar edhe rezolutën e kerkuar me heret nga Partia Demokratike per te nderuar figurën e ish-presidentit te Kosovës Ibrahim Rugova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *