Subscribe

 

Partia Demokratike u nis drejt KQZ por jashtë orarit zyrtar. Nga PD u nis drejt KQZ-së avokati i sekretariatit për zgjedhjet Ledio Nuraj, i cili dërgoi listën e koalicionit opozitar.

Ajo që bie në sy është se makina nga selia blu është nisur në orën 00:03, por afati zyrtar për pranimin e listave nga KQZ është ora 00:00

Në studion e Spotlight, drejtuar nga Alban Dudushi, ka patur një debat lidhur me këtë cësthje midis avokatit Ledio Braho dhe ekspertit të Komunikimit, Julian Zyla.

Julian Zyla: Nuk mund të flasësh për shtet ligjor me veprime të tilla

Ledio Braho: Unë nuk besoj se shteti ligjor shikohet në 6 minuta. Për shtetin ligjor ka folur ambasadorja amerikane dhe ka folur për gjëra të tjera, jo për 6-minutshin e depozitimit të listave

Julian Zyla: A është jashtë afatit. S’ka rëndësi 6 minuta apo 60.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *