Deputetja e PD, Albana Vokshi, nga foltorja e Kuvendit, deklaroi se Ogerta Manastrirliu dhe Edi Rama duhet të ishin para drejtësisisë si përgjegjësit e vetëm për keqmenaxhimin e pandemisë dhe numrin e lartë të vdekjeve në vend.

 

Sa i përket numrit të lartë të grave në kabinetin qeveritar, ajo tha se ato po përdoren vetëm si statistikë.

 

“Shëndetësia falas rezultoi mashtrimi më i madh i Edi Ramës. Ky kryeministër ngjan aq shumë me Covidin. Njësoj si ai është shkatërrimtar dhe ndryshon emrat si ai. Pandemia nxori në pah se si e keni shkatërruar sistemin shëndetësor. Pronarët e mëdha koncensionare nuk i besuan këtij sistemi, por i hipën avionëve dhe ikën në vende të tjera. Shifrat janë alarmante, janë tronditëse. Kush është përgjegjës për numrin rekord të vdekjeve në Shqipëri? Kush është përgjegjës për keqmenaxhimin e pandemisë? Ka vetëm dy emra: Edi Rama dhe Ogerta Manastriliu. Ata nuk duhet të ishin këtu sot por para drejtësisë. Edi Rama po tallet sërish sot me ju. Ne copën e letrës që lexoi sot nuk ka angazhime e politika konkrete. Shtylla e këtij programi është riciklim i premtimeve të vjetra. Mashtimet në këtë të ashtuquajtur vazhdon. Mashtron me Check-up. E paguajmë shumëfish Check-up e VILMA Nushit. Mashtron me 300 qendrat shëndetësore. 55 jetë  të humbura deri në qershor personel mjëkësor që mund të ishin shpëtuar. Sot në qendrat shëndetësore në Tiranë nuk kishte mjete mbrojtëse. Kjo është qeveria e mafies së ilaçeve.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *