Kreu i Inspektoratit Ndërtimor Urbanistik te Vlorës, David Tushaj është arrestuar nga policia për shpërdorim detyre dhe ndërtim të paligjshëm. Ai akuzohet per nje kompleks ndërtesash pa leje në lagjen “Pavarësia”. Në pranga kanë rënë edhe disa inspektorë si dhe një ndërtues përkatësisht: Edmond Aliaj, Besnik Karabolli, Iriald Dervishaj, Marjol Mustafaraj dhe Endri Zeneli. Sipas Prokurorisë, hetimet kanë nisur pas kallëzimit të dy qytetarëve për zaptim prone nga firma ndërtuese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *