Subscribe

Pezullohet sërish lundrimi në Vlorë. Per shkak te motit te keq trageti u linjes Brindisi-Vlore nuk eshte nisur nga Italia.

 

Nderkohe kapiteneria e portit te Vlores ka bere me dije se deri me daten 14 nentor asnje mjet lundrues nuk do te lejohet te dale ne det.

 

Moti i keq me erë të fortë dhe dallgë ka detyruar kapitenerinë të pezullojë aktivitetin.

 

Mjetet e lundrimit do te qendrojne te ankoruara ne port deri ne nje njoftim te dyte te kapitenerise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *