Gushti vjen me një numër në rritje turistësh. Familjet nga trojet shqiptare që kanë zgjedhur këtë fundjavë Vlorën për të pushuar kanë qenë të shumta.

Një pjesë e tyre i drejtohen bregdetit të Dhërmiut, Himarës, Borshit dhe Sarandës, ndërsa një pjesë qëndrojnë në Vlorë.

Sipas raportimit të Shërbimit Policor të Qarkullimit Rrugor, këtë të diel regjistrohet një numër i lartë automjetesh që janë futur në qytet, kjo është reflektuar dhe në trafik të rënduar në rrugët e qytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *