Një banor i fshatit Peshkëpi në Vlorë kanë gjetur një predhë luftarake të Luftës së Dytë Botërore.

 

Ai ka qenë duke punuar tokën e tij në momentin që vuri re predhën luftarake.

 

Sipas raportimeve të para, ajo i përket kohës së Luftës së Dytë Botërore dhe është e paplasur.

 

Mësohet se forcat xheniere dhe Policia nuk kanë shkuar ende në vendngjarje për të mundësuar plasjen e kontrolluar të saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *