Duka dhe Dukesha e Sussex kanë njoftuar lindjen e fëmijës së tyre të dytë, një vajzë.

 

Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor lindi të premten në mëngjes në një spital në Santa Barbara, California.

 

Nëna Meghan dhe fëmija janë të shëndetshëm dhe mirë, tha çifti në një deklaratë.

 

Harry dhe Meghan shpjeguan se e quajtën vajzën Lilibet, siç ka pseudonimin stërgjyshja e saj.

 

Emri i saj i mesëm, Diana, u zgjodh për të nderuar gjyshen e saj të ndjerë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *