Shtabi i Përgjithshëm i Forcave të Armatosura ka reaguar ndaj vjedhjes në bazën ushtarake të pashalimanit në Vlorë.

 

Në reagimin e saj FA e cilëson këtë një ngjarje të shëmtuar. Ndër të tjera bëhet me dije se SHPFA , përmes të gjitha strukturave të tij vartëse dhe në bashkëpunim të ngushtë me prokurorinë, policinë e shtetit nisi zbardhjen e shkaqeve të ngjarjes, brenda bazës së pashalimanit.

 

Ndërkohë nga dokumentat që ka paraqitur policia ushtarake, janë vënë në ndjekje penale në prokurinë e rrethit gjyqësor vlorë në ngarkim të 5 personave, “për shkelje të rregullave të shërbimit në objektetet e rëndësishme” si dhe u referuan materiale për veprën penale “vjedhje”.

 

Shtabit i Përgjithshëm të Forcave të Armatosura, gjithashtu ka vënë në dukje se çdo person përgjegjës do të ndëshkohet për çdo veprim apo mosveprim të tij, sipas ligjeve në fuqi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *