Avokati Altin Goxhaj shprehet se një situatë tjetër pandemie po i vjen “rrotull” botës. I ftuar në emisionin 7 pa 5 në Vizion Plus, Goxhaj shprehet se zgjedhjet presidenciale në SHBA do të diktojë Shqipërinë, sikundër dhe gjithë botën.

 

Për këto ndryshime ai thekson se në dijeni mund të jetë edhe kryeministri Rama, i informuar nga George Soros.

 

“Në vitin 2020 njerëz u mbyllën në shtëpi. Arsyeja përse u mbyllën në shtëpi nuk kishte të bëjë me virusin, por me Trumpin. Virusi u bë për Trump, pavarësisht se ata nuk janë të interesuar se çfarë ndodh me Amerikën, është Amerika që interesohet çfarë ndodh me ta, siç u mbyllën në shtëpi. Problemet janë që kur ti nuk interesohesh se çfarë ndodh në politikë, interesohet politika për ty”, tha ai. “Ne jemi përballë një realiteti që nuk e njohim, por që lajmet thonë se OBSH po ngre alarmin  çdo ditë për një shpërthim të pandemisë”, shton ai duke theksuar se ëstë shpikur një dozë e re vaksine Pfizer, që do të jetë sa të gjithë vaksinat bashkë.

 

Nga ana tjetër, ai thekson se opozita në vend është qesharake, teksa SPAK e konsideron si kapat të krimit dhe të lidhjeve të Soros në vend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *