Bukuroshja  Vildane Zeneli që jeton në Amerikë, krahas sukseseve të saj gjithnjë komentohet edhe për pozat e fotosesionet që realizon. Së fundmi ajo shfaqet në bikini ngjyrë bronzi, teksa ia vënë në pah linjat trupore fantastike dhe ngjyrën si çokollatë. Nëse është photoshop apo këto janë format e saj të vërteta, nuk e dimë por  duhet thënë se Vildania është e këndëshme për tu parë!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *