Ai mund të mos jetë perfeksionist në kërcim, por nëse bëhet fjalë për të shkruarin, të mbërthen që tek rreshti i parë. Viktor Zhustin e patë të ishte konkurent për herë të dytë në Dancing With the Stars, një herë në 2010 kur ai ishte 68 vjec dhe sërish këtë vit, në 76-vjetorin e tij.

 

Përpos falenderimeve për këtë produksion gjigand, për balerinat dhe jurinë, Viktori bëhet emotiv duke qëndisur ca fjalë.

 


 

“Vals dhuratë” e quan Ema Andrea në komente këtë shkrim, e ndrsa dikush tjetër i thotë se,  Viktor është baras me fitore.  Askush nuk mund të të mposhti në magjinë e penes mjeshtër!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *