Një vatër zjarri vijon të djegë një sipërfaqe të konsiderueshme në fshatin Ndërlysaj në Theth.

 

Banorët tregojnë se flakët janë shkaktuar nga pakujdesia.

 

Vatra e zjarrit është në thellësi të një mali të thepisur dhe vetëm ndërhyrja nga zjarri mund të bëjë neutralizimin e saj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.