Subscribe

Vijon zjarri në malin e Çikës, ku mbasditen e sotme flakët kanë zbritur edhe më poshtë duke ju afruar fshatit Dhërmi.

 

Tymi që ka përfshirë këtë zonë ka larguar dhe pushuesit nga plazhi, pasi era që fryn nga jugu tymin e ka drejtuar në plazh ku ka pas dhe shume pushues të cilët janë larguar nga kjo shtëllungë. Ndërkohë që në orët e para të ditës dhe në vijim janë zjarrëfiksit e Himarës që qendrojnë nga zona e fshatit Dhërmi per ta mbajtur në kontrroll ndërkohë që punonjësit e ADZM ndodhen nga fshati Palasë.

 

Nga dita e djeshme dhe deri tani në malin e Cikës jamë djegur disa ha me shkurre dhe pemë ( trungje) të thata ne një vijë prej 3 km. Mësohet se ditën e nesërme në orët e para do te ndërhyet me ushtarë të FA, ku sipas prefekturës së Vlorës do të jenë 60 ushtar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *