Zjarri i rënë në kodrat e Palasës në Himarë vijon të jetë aktiv prej tre ditesh.

 

Edhe pse me intensitet të ulët, flakët të ndihmuara nga era janë përhapur sërish në zonë.

 

Sipërfaqja e djegur deri më tani raportohet në disa dhjetra hektarë me shkurre e bimë të tjera.

 

Terreni i vështirë malor dhe mungesa e rrugëve e ka bërë të pamundur shuarjen e flakeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.