Subscribe

Vijojnë prishjet e banesave qe preken nga projekti i zgjerimit te Lanes ne zonën e Shkozës. Disa banore kane qëndruar serish ne rruge ndërsa te tjerë pranë shtëpive te tyre ne pritje te fadromave. Ata kërkojnë dëmshpërblim edhe pse nuk i kane legalizuara banesat.

 

Forca te shumta te rendit dhe Inspektoratit Ndërtimor ishin vendosur ne zone. Ndërsa nje përfaqësi e deputeteve te Partisë Demokratike është takuar me banoret. Nënkryetari i PD Edi Paloka, i beri thirrje kryeministrit te kompensoje dhjetëra familje qe preken nga shembja e shtëpive.

 

Ne fazën e pare te projektit per zgjerimin e lumit Lana janë planifikuar te shemben 153 banesa qe iu është refuzuar legalizimi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *