Vazhdojnë kërkimet për 10-vjeçarin që u mbyt në lumin Fan të Mirditës.

 

Forca të RENEA-s, subjekte private me mjetet e tyre dhe banorë të zonës po angazhohen në kërkime.

 

“Varfëria e këtyre zonave nuk e ka zbehur ndjenjën e solidaritetit. Zoti na ardhtë në ndihmë”, tha në mesazhin e tij ipeshkvi i Dioqezës së Rrëshenit, Dom Gjergj Meta.

 

I mituri u mbyt teksa tentoi të merrte topin që i ra në lumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *