Sot është dita e 7 që vijojë kërkimet për gjetjen e 10-vjeçarit që u mbyt në lumin Fan të Mirditës.

 

Kërkimet kanë vijuar në mënyrë të pandërprerë, ndërsa ende nuk kanë arritur ta gjejnë trupin e të miturit.

 

Kërkimet janë zhvendosur në disa kilometra distance, ku janë përfshirë forca policie, zjarrëfikëse, familjarë dhe banorë të zonës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *