Është zbardhur dinamika e aksidentit, ku u përfshinë një zinxhir mjetesh.

 

Nga video e siguruar nga Vizion Plus, shihet që urbanit të Unazës, i cili nuk ka qenë në korsinë e vet, i është prerë rruga nga një veturë tjetër. Kjo manovër e gabuar dhe shpejtësia kanë bërë që makinat të marrin njëra-tjetrën përpara.

 

Nga aksidenti u plagosën 9 persona, të cilët u dërguan menjëherë në spital për ndihmë mjekësore.

 

Shoferëve iu bë testi i alkoolit dhe nuk rezultuan të ishin të dehur.

 

Policia po vijon punën për zbardhjen e plotë të këtij aksidenti.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *