Dy vëllezër shqiptarë Artan dhe Arnold Balla kanë lënë me “gojëhapur” jurinë dhe publikun në kompeticionin e njohur “America’s Got Talent”.

 

Të rinjtë me aftësitë e tyre mbreslënëse kanë lënë me “zemra të ngrira” të gjithë audiencën në sallë por edhe atë televizive.

 

Ata performuan një ushtrim mjaft të vështirë dhe ia arritën të dilnin me sukses në spektaklin më të madh të talenteve në botë.

 

 

Arnold dhe Artan Balla 25 dhe 20 vjeç kanë punuar per disa vite me shfaqjet e crikut ne Shqiperi, perpara se te realizonin enderren e tyre per te marre pjese ne talent show-n e famshem amerikan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *