Trupat e batalionit Komando zhvilluan stërvitjen 72 orëshe pa ndërprerje në Bicaj të Pukës.

 

Komandot testuan kapacitetet operacionale dhe praktikuan teknika të reja me ski dhe veprime të tjera në prapavijën e kundërshtarit.

 

Efektivët sfiduan motin ekstrem dhe terrenin malor duke vënë në provë dhe aftësitë për të mbijetuar në rrethana të tilla.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.