Një urë për këmbësorë është shembur në Uashington, duke lënë të plagosur disa njerëz.

 

“Ne nuk kemi ndonjë shqetësim strukturor në lidhje me urën. Ajo u inspektua për herë të fundit në shkurt”, thanë zyrtarët.

 

Në spital u dërguan pesë persona, por gjendja e tyre shëndetësore nuk është e rëndë.

 

Zëdhënësi i departamentit të Policisë Metropolitane në Uashington, Alaina Gertz tha se hetimet për këtë ngjarje ndodhen në fazën e hershme.

 

 

Mbeturinat prej betoni dhe metali janë të shtrirë në gjashtë korsi të autostradës, ndërsa mbikalimi ka rënë edhe mbi disa vetura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *