Subscribe

Larg vemendjes se mediave dhe ne nje vizite te pa lajmeruar, kryeministri i Kosoves, Albin Kurti ndodhet ne Tirane.

 

Aktualisht ne mjediset e viles 30, dy kryeministrat, Edi Rama dhe Albin Kurti po zhvillojne nje takim koke me koke.

 

Nuk dihen arsye e ketij takime mes dy krereve te qeverise.

 

Ai vjen pak jave para se ne asamblene parlamentare te keshillit te evropes te prezantoje rezoluten  kunder raportit te Dicky Marty.

 

Ne 12 tetor kreu i qeverise do te drejtohet  nje prej organave me te rendesishme te KE-së, me kerkesen per ti kerkuar falje Kosoves.

 

 

Permes rezulotues shteti shqiptare pretendon se nga hetimet e kryera nuk ekzsiton asnje prove qe verteton ekzsitencen e trafikut te organeve nga udheheqes te ushtrise çlirimtare te Kosoves.

 

Permes kesaj rezolute Shqiperia kerkon ndryshimin e dokumentit te miratuar 11 vite me pare pasi te gjitha pretendimet e ngritura pas luftes ne Kosove, jane te pabaza.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.