Subscribe

Protestuesi i pazakontë ka tentuar të futet së bashku me kalin e tij në Parlament por është ndaluar nga forcat e rendit.

 

Burri i veshur me veshje popullore e qeleshe u shpreh më herët se, kishte ardhur nga Kurbini në protestën e opozitës me kalë, pasi nuk mund të paguante dot shpenzimet e transportit.

 

 

Ajo që bie në sy, janë jelet dhe bishti i kalit të ngjyrosura në ngjyrë blu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *