Presidenti francez Emmanuel Macron është goditur me vezë, ndërkohë që ndodhej mes turmës, gjatë vizitës së tij në Lyon.

 

Ai shihet teksa tenton të çajë turmën e njerëzve, kur papritur dikush e godet me vezë nga pas.

 

Badigardët e tij menjëherë e rrethuan, në mënyrë që ky incident mos të përfundonte me pasoja të rënda.  Autori që e goditi me vezë, është arrestuar nga shërbimi i sigurisë.

 

Kujtojmë se në qershor të këtij viti, një burrë goditi me shpullë presidentin francez, gjatë një ecjeje dhe takimi me njerëzit në rajonin e Drome, në Francën juglindore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *