Parlamenti i Malit të Zi është përfshirë nga kaosi dhe përplasjet mes deputetëve. Gjatë seancës së sotme, deputeti i opozitës, Oskar Hutter, ka akuzuar kryeparlamentarin Andrija Mandiç se nuk ka treguar respekt dhe se ka përçuar mesazhe që nxisin përçarjen.

Në videot e publikuara  ne mediat vendase shihet sesi sigurimi dhe deputetët e tjerë ndërhyjnë për të ndalur konfrontimin fizik.

Deputetët e partisë “Për të ardhmen e Malit të Zi”, u vendosën në foltoren e Kuvendit, duke penguar në këtë mënyrë edhe punën në seancë.

Ndërsa jashtë parlamentit  qytetarët u mblodhen në shenjë proteste ndaj kryetarit të Kuvendit të Malit të Zi, Andreja Mandiç qe sipas tyre nuk e meriton detyren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *