Flakët kanë përfshirë një pjesë të konsiderueshme të tribunës VIP si dhe mjediset e brendshme të këtij stadiumi.

Ka qënë ndërhyrja e shpejtë e shërbimit zjarrfikës ajo që ka bërë të mundur izolimin e flakëve në të gjitha ambientet e kësaj tribune dhe të dy tribunave të stadiumit.

Nuk dihet akoma nëse flakët fillimisht kanë përfshirë tribunën apo ato të ambjeteve të brendshme të stadiumit

Akoma nuk dihet shkaku i zjarrit por ajo çka dihet është se nuk ka patur asnjë person brenda në stadium ndërkohë që dyshimet e para janë se zjarri mund të jetë shkaktuar në meset plastike nga temperaturat e larta.

Nuk përjashtohet mundësia e një shkëndijë elektrike brenda mjediseve të stadiumit. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *