Godina e Parlamentit në qytetin Cape Town, të Republikës së Afrikës së Jugut, është përfshirë nga flakët.

 

Deri më tani akoma nuk dihet shkaku që mund të ketë shkaktuar zjarrin.

 

Ekipe të shumta të zjarrfikësve janë parë pranë objektit duke bërë të mundur neutralizimin e flakëve, ndërkohë nuk raportohet për të lënduar.

 

“Zjarri akoma nuk është vënë nën kontroll dhe bëhet fjalë për çarje nëpër muret e ndërtesës”, tha zëdhënësi i agjencisë për situata të jashtëzakonshme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *