Moti i keq dhe reshjet e dendura të shiut që kanë përfshirë vendin kanë sjellë bllokimin e aksit Vlorë-Orikum.

 

Rrëshqitja e dherave në afërsi te zonës së Jonufrës ka bllokuar rrugën duke e bërë të pakulueshme nga automjetet.

 

Shkarja e dherave ka ardhur si pasojë e motit të përkeqësuar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.