Një tjetër moment i sikletshëm i presidentit amerikan Xho Bajdën me medien. Kreu i shtëpisë së bardhë nuk i mirëpriti komentet e gazetarit Piter Dosi mbi inflacionin dhe e ofendoi atë.

 

Vetëm një orë më vonë, Biden pati një bisedë telefonike me të, ku u shpreh se nuk kishte asgjë personale. Dosi ndërkohë ka deklaruar se pati një bisedë të mirë me presidentin dhe e vlerësoi faktin që ai mori mundimin të sqarohej.

 

“Bota është në prag të Luftës së Tretë Botërore me të gjitha këto gjëra që po ndodhin.”- ka shtuar gazetari në sqarimin e tij.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.