Situata mes Ukrainës dhe Rusisë vazhdon të jetë e ndere. Megjithatë, duket se Putin bëri një hap pas.

Politikanët tanë kanë dhënë një ndihmesë të madhe që kjo gjë të bëhej e mundur.

Zbuloni për çfarë bëhet fjalë…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.