Vizion Plus ka siguruar pamjet e arrestimit të ish-ministrit Ilir Beqaj.

Lexo edhe :

Related Posts

Atij iu vunë prangat në lidhje me abuzimet me fondet e SASPAC. Beqaj është nën hetim pasuror nga SPAK lidhur me abuzimet me fondet e SASPAC (Agjencia Shtetërore të Programimit Strategjik dhe Koordinimit të Ndihmës), e cila drejtohej nga ish-ministri deri në momentin që ky i fundit u detyrua të japë dorëheqje pasi GJKKO caktoi dy masa sigurie ndaj tij: detyrim paraqitje dhe ndalim të udhëtimeve jashtë vendit.

Prokurorët Elida Kaçkini dhe Altin Dumani kanë firmosur kërkesën për arrestimin e ish-ministrit. /vizionplus.tv

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *