Bie zjarr në një banesë në lagjen 11 Janari në qytetin e Gjirokastrës.

 

Zjarri ka renë në katin e dyte të një pallati në këtë lagje, në banesën e Petraq Ristit. Deri me tani zjarri ka shkaktuar dëme materiale ndërsa banorët kanë shpëtuar. Zjarrefikësit e Gjirokastres po punojnë për shuarjen e flakëve.

 

Mësohet se zjarrin e ka vendosur djali Amando Risti. Ai i ka vënë zjarrin banesës, duke pretenduar se prej një jave i del gjyshi në ëndërr dhe i thotë digje shtëpinë. Djali dyshohet se ka probleme mendore.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.