Një video në Virginia të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, është bërë virale për shkak të përmbajtjes së saj.

Një ari, ka hyrë në oborrin e shtëpisë së një familjeje për tu future më pas në pishinën e fëmijëve në shtëpinë e saj.

Regina Keller tregon se kjo nuk është hera e parë që ka parë kafshë të egra në oborrin e shtëpisë.

Oborrin e shtëpisë së saj e kanë vizituar dre, arinj, dhelpra dhe ketra.

Ariu nuk ka shkaktuar probleme ku pasi është freskuar në këto temperature të larta, është larguar.

Më poshtë keni videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *