Fermerët kanë gjetur mënyra të reja argëtimi  me njëri-tjetrin.

Teksa po bënin aktivitete fizike Albano dhe Roberti “përleshen” me njëri-tjetrin. Në fillim dukej sikur ishte Albano ai që po e mundte Robertin, por situata ndryshoi shumë shpejt dhe Albano dorëzohet.

Por duket se Albano e sheh humbjen e tij të padrejtë pasi fillon të ankohet.

Por jo vetëm kaq. Roberti, si një person që frekuenton prej vitesh palestrën, ka marrë përsipër edhe rolin e instruktorit, duke i mësuar Albanos ushtrime të reja.

“Ndeshja” e tyre dhe stërvitja shkaktoi të qeshura tek fermerët e tjerë, por nuk munguan edhe batutat mes tyre. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *